HOME/IPL
...IPL...

Intense Pulse Light (IPL)

IPL is de afkorting voor Intense Pulse Light. Het is een sterke lichtbundel met een specifieke golflengte.

De energie van deze lichtbundel wordt opgenomen door het pigment van het haar of de huid. Afhankelijk van de golflengte heeft de IPL specifieke werking en toepassingen. De IPL behandeling is niet pijnlijk.

U voelt wel kleine tikjes op de huid, maar dat wordt vrijwel nooit als pijn ervaren.

Het resultaat:

Bij IPL behandelingen worden geen kunstmatige stoffen in de huid gebracht, maar de energie van het IPL flitslicht doet zijn werking in de huid. De huid herstelt en verbetert zichzelf met langdurig resultaat. Dit proces gebeurt gelijkmatig en begint meteen na de eerste behandeling.

Afhankelijk van de gekozen behandeling zijn er meerdere sessies nodig met tussenpozen van enkele weken

Definitief Ontharen:

Ongewenste haargroei is een probleem dat voorkomt bij vrouwen en mannen.

Bij vrouwen betreft het vaak ongewenste haargroei in het gezicht, oksels, bikinilijn, armen en benen.
Bij mannen betreft het vaak ongewenste haargroei op rug, schouders, borst en buik.

De haren worden slechts een fractie van een seconde blootgesteld aan het flitslicht. De energie
van het licht vernietigt de haarzakjes, waardoor er geen nieuwe haren meer kunnen groeien.
Na enkele behandelingen zijn de haren definitief verdwenen.

Huidverbetering:

Huidverjonging en rimpelbehandeling

De huid ontleent haar stevigheid aan de collageenvezels. Naarmate men ouder wordt, neemt het collageen in de huid ook af waardoor de huid gaat verslappen.
IPL flitslicht stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de huid, waardoor de huid haar stevigheid weer terug krijgt. Het volledige gelaat kan met de IPL behandeld worden. De meest natuurlijke manier van huidverjonging, want de huid doet het helemaal zelf.

In plaats van het hele gezicht kunnen ook specifieke zones en rimpels behandeld worden.

Met heel gerichte IPL behandeling worden rimpeldieptes verkleind en lijntjes verdwijnen zelfs helemaal. Ook hier zorgt de huid zelf voor het herstel en verbetering, er wordt niets kunstmatig in de huid gespoten.

Couperosebehandeling

Couperose ontstaat door kleine bloedvaatjes die door de huid heen schemeren. Hierdoor is de huid rood en bij temperatuurswisselingen, zonnebaden of gebruik van alcohol wordt de roodheid zelfs erger.
Ook kunnen haarfijne adertjes ontstaan die als zichtbare rode draadjes de huid ontsieren. De energie van de IPL lamp brandt deze bloedvaatjes dicht waardoor de roodheid in de huid verdwijnt.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken, al dan niet ontstaan door zonnebrand, kunnen zeer ontsierend zijn. Met name wanneer deze in het gelaat voorkomen. De oplossing voor dit probleem is IPL.

De zeer gerichte behandeling pakt de donkere pigmentvlekken aan en maakt deze enkele tinten lichter.

Acne behandeling

Met de IPL wordt actieve acne succesvol behandeld. De behandeling remt ontstekingen, waardoor een aanzienlijke verbetering van de huid tot stand komt. De aanwezige actieve acne verdwijnt en het ontstaan van nieuwe ontstekingen wordt tot een minimum beperkt.

Deze behandeling is geschikt voor het gelaat, rug en borst. Een tijdige behandeling van de acne met IPL voorkomt ontsierende littekenvorming.

Meer informatie over de prijzen of bovenstaande behandelingen
krijgt u persoonlijk of telefonisch
.